tiistai 6. huhtikuuta 2021

On harhauttavaa puhua ja mitätöidä neekerit "koiriksi" nimeämällä ne "Mustiksi". Neekereitä on moneen lähtöön rasvapersepygmeistä 2 metrisiin masaisotureihin. Osa on pikimustia, vaikkeivat kulje pikkumustissa vaan ympärileikattu kulli tuulessa heiluen, osa ruskeita kuten ambot

Korona vs maskit - Sananvapaus vs keskustelun tukehduttaminen demlarottien toimin alamittaisina sovjet-juristitulkintoina matu- ja ryssäinvaasiotamme koskien?


Eikö voida jo huokaista ääneen ja todeta, että on turha yrittää tukehduttaa selvillä valheilla sitä mitä neekerit ovat?


On harhauttavaa puhua ja mitätöidä neekerit "koiriksi" nimeämällä ne "Mustiksi". Neekereitä on moneen lähtöön rasvapersepygmeistä 2 metrisiin masaisotureihin. Osa on pikimustia, vaikkeivat kulje pikkumustissa vaan ympärileikattu kulli tuulessa heiluen, osa ruskeita kuten ambot.

Eräs neekerituttunikin oli tukehtua kun tarjosi oluet Hämeensillan kupeessa ja ohimennen kysyi toisten läsnäollessa kujeileva ilme kasvoillaan. Kerrotko Seppo muillekin miksi neekeri on neekeri? ;)
Vastasin: Kyllä minä ainakin olen mieluummin neekeri kuin koira, muuten on vaara että rankkuri vie, jollen todista että koiravero on maksettu. 
Ihmisoikeusnäkökulma: Neekeri on eräs rotu, Musti ja mustit ovat yleensä koiria Suomessa. USA:ssa viratkin haetaan rotutodistuksilla, jollei pääse neekerinä sisään niin sitten intiaanina vaikka olisi neekerin tai latinon näköinen.


Seppo Lehto tamperelainen kuntavaaliehdokas aluepalauttaja historioitsija Tampereen kuntavaaleissa 2021 Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistalla.



PS: Ympärileikatut kipapäiset seemijuristit voivat rauhassa höylätä toisiaan illmanismin nimeen perseposkien väliin ja ulista rauhassa toistensa korvaan purkautuessaan "Kansankiihotuksesta ja uskonrauhasta" ;)


Eroon punaisesta Valposta eli Polposta eli  Punakommareista Tampereenkin poliisilaitoksella. Varmasti kaikki poliisit tietävät keitä mokomat toisiaan perseeseen paljaaltaan  nussivat tuppikullit ovat ;)? Käyttäkää edes turvakumia ;)

























------------------------
-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti