perjantai 27. tammikuuta 2017

Maahanmuuttokriittinen vaihtoehto Lehto Seppo: Suomi suomalaisille yhteinen hyvämme. Miehittäjä-Ryssä poistukoon kaikilta miehittämiltää alueilta Suomen alueet mukaanlukien. Samoin ottakoon takaisin tänne kippaamansa somalit ymv:t. Spasiba


Maahanmuuttokriittinen vaihtoehto Lehto Seppo: Suomi suomalaisille yhteinen hyvämme. Miehittäjä-Ryssä poistukoon kaikilta miehittämiltään alueilta Suomen alueet mukaanlukien. Samoin ottakoon takaisin tänne kippaamansa somalit ymv:t. Spasiba.



Muhammed pilakuvataiteilija Seppo Lehto 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta demlahuorien ja demlajuristien yhteistyönä tekaistuin perustein = Suomalaisuuden ja perusoikeuksiemme esitaistelija teidänkin puolestanne yhtä väärin ja valheellisestisesti tuomittu tämän ajan fariseusten toimin kuin Jeesus, samoin tuomioperustein: "Jumalanpilkka ja kansankiihoitus"

Kanadassa on poistettu lakikokoelmista ko kusetuslaki eli poliittinen toimintakalu leimata ja syrjiä ajattelijoita. Siellä on opittu, että fariseukset nussikoot vuohia ja olkoot hiljaa hurskasteluineen.



Turkissa osattiin rangaista miehittäjä-Ryssän edustajaa valtiollisista sotarikoksistaan. 

Valitettavasti Turkki muiluttaa eurooppaan ei toivottua väkeä, joten syökööt paskaansa.


Kansanmurhamme valmistelusta vastuulliset virkamiehet ja kansanedustajat vastuuseen Ranskan vallankumouksen tapaan tarvittaesssa Giljotiiniin.


Avatkaa silmänne, mitä tapahtuu päiväkodeissa ja kouluissa, sekä katunäkymässä. 

Väestönvaihto matuinvaasion avulla on alkuperäkansan syrjäyttämistä ja kansanmurhaa.

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere
http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi


-------------------------------------
http://maahanmuuttomuuttokriittinen-optio.blogspot.fi/
 ----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti