tiistai 16. kesäkuuta 2020

Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 Lehto Seppo 16.6.2010 Hervantajärvi 23+ järvilämpö kuvia muutama valkoista tulevaisuuttamme vahvistamaan tulevaisuudenuskona mustaa tulevaisuutta vastaan


Aamusta tiistaina 16.6.2020 käytiin mattoja pesemässä Iidesjärven matonpesupaikalla 6-7 välillä.


Ilta 20 jälkeen uimaan 25 minuuttia +23 asteisessa vedessä. On varmasti yli 20 vuotta kun viimeksi näin aikaisin on järveen tullut mentyä jopa ennen juhannusta

 Alkoi sopivasta satamaan pientä tihuutusta, ranta tyhjeni sopivasti, kun saavuin rantaan, oli rauhaisaa pulahtaa uimaan valkoisena valkoisessa suvi-illassa, valkoisten ihmisten ollessa rantalepikossa sateensuojassa


Uinnin jälkeen muutama poseeraus, jotta näkee miten on toivuttu kevätalven helmi- ja maaliskuun tays-operaatioista:

Paree on suomalaisten turvautua suomalaiseen työhön ja osaamiseen kuin päästää suvakkivittujen pumppaajia maahamme ;) http://tampereen-kuntavaalit-no-islam.blogspot.com/

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere "The Man"
Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 Lehto Seppo 16.6.2010 Hervantajärvi 23+ järvilämpö kuvia muutama valkoista tulevaisuuttamme vahvistamaan tulevaisuudenuskona mustaa tulevaisuutta vastaan. Käytettävissä kuntavaaleissa 2021 valkoisemman tulevaisuuden asialla suomalaisten hyväksi!

---------------
Maahanmuuttokriittinen optio kuntavaaleissa Tampereella 2021 valkoinen vaihtoehto mustaa tulevaisuutta vastaan: Humaani humanisti Huk Seppo Lehto spartalaista terästä ja rautaa kommarihorojen kusetuksia vastaan
https://maahanmuuttomuuttokriittinen-optio.blogspot.com/
---------
Toimintani taustaa, mikä jo varmaan liian monille tuttua suomalaisena Suomessa, missä oikeusvarmuus on kusetusta:

Sylvain Kipre syytteeseen lukuisista vääristä ilmiannoistaan ja laillinen rangaistus Mustan Afrikan satuilijalle

Todennäköisesti parhaillaan Hämeenlinnassa asusteleva Sylvain Kipre rikostutkintaan kiitos

Tarkennuksia asiaan arvoisat Tampereen poliisit syyttäjät ja tuomarit - Kiitos

Onko oikeusvaltio tarkoitettu pilkan kohteeksi, kun vierasperäisen perättömät rikosilmoitukset jäävät vaille väärän ja perättömän ilmiannon syytteitä ja tuomiota?

1) http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com 10.8.2005 Sylvain Kipre seurasi uhkaavasti ja lopulta kävi päälle solvaten laittomia tappouhkailuja kylväen
2) Pirkanmaan syyttäjävirasto Lähete 23.4.2007 Asianro E07/1320
PL503, 33101 Tampere
13.5.2005 tapahtuneesta Sylvain Kipren väärästä ilmiannosta
Kihlakunnansyyttäjä Lassi Saarenmaa: "Päätös esitutkinnan rajoittamisesta"
Todistaja kävi todistamassa asian perättömyydestä, miksi asiaa ei tutkittu Sylvain Kipren vääränä ilmiantona?
Vaadin edellämainitut väärät ilmiannot tutkittaviksi ja Sylvain Kiprelle laillista rangaistusta vääristä ilmiannoistaan.
Tiedoksi niille jotka yrittävät väittää että olisi jtkn samankaltaista kipre vs lehto ilmoituksissa. Lehdon väitteillä on todistajat, Kiprellä ei ole väärille ilmiannoilleen ensimmäistäkään todistajaa, muuta kuin Mustan Afrikan satuiluperinteensä jatkaminen.
3) Samoin marraskuulla 2004 Sylvain Kipre mukasi pari perätöntä väärää ilmiantoa, väittäessään minun huudelleen häntä yliopistolla useita kertoja neekeriksi ymv:aa. Todistajia hänellä ei ollut. Mutta Seppo Lehdolla oli joka kertoi Seppo Lehdon istuneen vain rauhallisesti lukien HS:a kun Kipre tuli paikalle uhoamaan.
4) Oikeudenkäynnissä 20.6.2005 ylläoleviä tapahtumia väitettiin tapahtuneiksi, ilman että huomioitiin, että todistajat todistivat nimenomaan Seppo Lehdon väitteet tosiksi ja Sylvain Kipren valehdelleen eli levittäneen vääriä ilmiantoja viranomaisille ja oikenkäynnin yhteydessä, samoin kuin legenda lukuisissa esitutkintapöytäkirjoissa hänen valheestaan että olisin häntä käynyt aseen kanssa uhkaamassa Tampereen vihreiden vaalikopilla 2003 eduskuntavaalien aikaan.
Katson joutuneeni Sylvain Kipren lukuisten perättäisten väärien ilmiantojen uhriksi ja vaadin tekijälle ankarinta mahdollista rangaistusta mitä laki sallii, sillä tarkoituksenaan on ollut määrätietoisesti saada minua sananmukaisesti mustamaalattua ”Neekeri-syytöksillään” ymv:lla perättömillä lausumillaan ja yrittää saada minulle vankilatuomio, sekä päästä siinä yhteydessä rahastamaan minua.
2004 ja 2005 ko. asioiden takia sain lähestymiskieltotuomio Sylvain Kipreä vastaan ja paikalla kävi molemmilla kerroilla lukuisia tamperelaisia yliopistolta, kirjastoista, ex-poliisia, securitaksen vartijaa ymv:a kertomassa mikä on totta ja mikä ei.

( Tämä on väliaikaistallenne - Valmistelen asian huolella ja jätän Tampereen poliisille ko. asian Sylvain Kipren saamiseksi lailliseen vastuusenn nimeni ja maineeni mustaamisesta )


Turun hovioikeuden puolueettomuus ja puolueellinen oikeudenkäynti voitaneen myös ottaa esiin:


Valitus Turun hovioikeuteen

Viite:

Tampereen käräjäoikeus Tuomio 07/5841

Tampereen käräjäoikeuden tuomio 3.12.2007 Asianumero R/06/5135

Hakija Lehto Seppo Olavi
Vastaaja Kipre Sylvain Aristide

Asia: Laiton uhkaus, kunnianloukkaus, pahoinpitelyn yritys ja perätön ilmianto Seppo Lehdosta

Lehto uudistaa vaatimuksensa rangaistuksesta ja vahingonkorvauksista.

Kipren nimittelyväitteet käräjäoikeudessa 3.12.2007 puhdasta puppua eli perätön ilmianto, joita on jo vuosien varrelta useita joita ei syyttäjät ole suostuneet nostamaan, vaikka näyttö on selvä Sylvain Kipren rikollisesta toiminnasta Seppo Lehdon toimia ja sanomisia koskien - Huomio todistettavasti.

Kipren "selvittäminen" on tarkoittanut sitä että hän lähtee uhkailemaan tarkoituksenaan joko provosoida väkivaltaa Seppo Lehdon osalta tai toteuttaa tappouhkansa.

T.S on valmis todistamaan Kipren väite keskipv 10.8.05 aikaan työvoimasta olostani perättömäksi väitteeksi ja kunnianloukkaukseksi samalla Turun hovioikeuteen. Kipren jatkuva valehtelu sanomisistani ja olemisistani kunniaani loukkaavaa

- Todistelusta näyttöä sekä esitutkinnassa Sylvain Kipren itsensä lavastamista "neekeri-huuteluista" niin minun kuin Haralankin kohdalta

Huomio tästä nimenomaisesta keskiviikko 10.8.2005 on kyse Kipren toistuvista todistettavissa olevista perättömistä väitteistä Seppo Lehdon vahingoksi, laittaen jopa toistenkin ihmisten suuhun "neekeri"-sanoja

1) - 2 x perätön väite 10.8.2005 "Neekeriksi huutelusta" + yksi kerta olemattomasta läsnäolostani kaupungilla = 3 perätöntä lausumaa = RL:n vastainen esitutkinnassa ja jos vielä tuon väitteensä minun olemattomista huuteluistani klo 12:45 ja 14 käräjillä lataa, niin eikö tuomio tule suoraan? Ensimmäiseen väitettyyn aikaan olin vielä kotona Tanjan kanssa. ( = Kunniaani loukkaava perätön väite )

3.12.2007 oli T.S varautunut todistamaan Kipren väite keskipv aikaan työvoimasta olostani perättömäksi. Nyt tämä todistelu Turun hovioikeuteen

Lähdimme vasta liikenteeseen rontti 13:30 jälkeen elokuvalippuja lapsille ostamaan ( liput todisteena mukana ) ja olin karvaa vaille 14 työkkärin tietokoneen päätteen äärellä, enkä siinä kauaa ollutkaan, kun Kipre minut pongasi ja lähti tulemaan kohti. - Kipre väittää esitutkinnassa, että olisi ollut työvoiman ovilla klo 12:45 = Perätön väite, sillä olin todistettavasti kotona, samoin väitteensä klo 14 aikaisista tapahtumista perätön kaikilta osin.

-----------------------------------
2) Kipren "selvittämishalun" selitit hyvin viimeksi lähestymiskielto-oikeudenkäynnissä = I beat you, I kill you! ja yläruumis paljaana tappouhkauksia niin että jouduttiin paikalle vartijat ja poliisi kutsumaan kun henkilökunnan määräyksiä ei noudattanut rauhoittumisesta ja paikalta poistumisestaan.

3) Sylvain Kipre väittää todistaja Jaakko Haralan käskyttäneen häntä "mene pois neekeri" - näinhän asia ei ollut, Harala pyysi Kipreä vain "Lähde pois" eli poistumaan. ( Perätön väittämä Kipreltä )

4) Kuulustelukertomuksensa ja lähestymiskielto-oikeudenkäynnissä olleiden todistajien lausumien mukaan Kipre syyllistyi tietoisiin perättömiin lausumiin Seppo Lehtoa koskien, ajan, paikan, sekä huutelujen suhteen.

5) Samoin Kipre väittää sellaista tapahtuneen mitä ei voinut tapahtua - Asiathan tarkistettu työvoimatoimistosta heti 10.8.2005 Seppo Lehdon vaatimuksesta ajamalla poliisiauto suoraan Korvatillikasta työkkäriin. Kipren perättömille väitteille ei ollut näyttöä.

6) Kiprellä on valikoiva muisti. Todistajat todistivat esitutkinnassa ja lähestymiskielto-oikeudenkäynnissä lokakuulla 2005 Kipren uhanneen tappaa Lehdon. Kipre väittää toisin.

7) Kipre itsekin myöntää seuranneensa Lehtoa ja Harala sen vahvisti esitutkinnassa ja lähestymiskielto-oikeudenkäynnissä 2005.

8) Tuominen Sakari todistaa, että järjestysmiehet olivat Kipren poistaneet ravintolasta. Poliisi Tuominen todistaa Kipren alkaneen heti huutamaan englanniksi Lehdolle "die, kill" ( = niitä samoja tappouhkauksiaan ).

9) Jaakko Haralan todistus: Kipre seurasi, I kill- huudot Lehdolle, ylävartalo paljaana, päällekäyvän ja aggressiivisen oloinen, "ravintolan henkilökunta joutui tulemaan paikalle, jotka saivat estettyä tummaihoisen miehen käymästä Lehdon kimppuun, Kipre jatkoi vain huutamistaan". Harala loppukommentti: "Ollessani Lehdon seurassa hän ei sanonut tummaihoiselle miehelle mitään".

10) Asiakas Lonnakon todistus varmentaa yksityiskohtaisesti: "Tummaihoinen riisui paitansa. Tummaihoisen miehen huutaessa erotin selkeästi hänen sanovan suomenkielellä pöydässä Haralan seurassa istuneelle miehelle osoittaen tätä sormella "minä tapan sinut!" ja "tänään kuolee kolme ja sinä olet yksi".
Todistaja Lonnakon mukaan: "En muista että Haralan seurassa istunut mies olisi sanonut tilanteessa yhtään mitään tummaihoiselle. Jonkin ajan kuluttua paikalle tullut vartija ja ravintolan henkilökunta sai miehen rauhoittumaan ja poistumaan paikalta"
Huomio: "Tummaihoinen mies vaikutti tosi aggressiiviselta".

11) Tarjoilija Ranta todisti esitutkinnassa:

"Sinne tuli tummaihoinen mies joka pyysi soittamaan poliisille, koska ravintolassa istuva mies kuulemma vainoaa häntä. - Mielestäni mitään sellaista ei ravintolassa ollut tapahtunut, että paikalle pitäisi kutsua poliisit joten kieltäydyin.

Tämän jälkeen mies riisui paitansa ja alkoi huutamaan ja mesota eräälle minun tuntemattomalle ravintolan miesasiakkaalle. Tummaihoinen mies huusi englannin kielellä mm. tappavansa tämän miehen, koska tämä vainoaa häntä.

Paikalle tuli myös muuta ravintolan henkilökuntaa ja vartija. En osaa sanoa, olisiko tummaihoinen mies käynyt pöydässä istuneen miehen kimppuun ilman ulkopuolista väliintuloa, mutta ainakin hyvin aggressiivinen hän puheissaan oli.
Havaitsin myös muutamien muiden ravintolan asiakkaiden poistuvan ravintolasta kesken juomiensa häiriintyen ilmeisesti tummaihoisen miehen käytöksestä".

12) Pirhonen Eero ravintolatyöntekijä todistaa Kuulustelukertomuksessaan 15.8.2005: "Olin tapahtuma-aikana työvuorossa ravintola Tillikassa. Jossain vaiheessa iltapäivällä työkaverini Else Ranta tuli pyytämään minua häiriöpaikalle Korvatillikan puolelle. Mennessäni paikalle havaitsin tummaihoisen miehen uhoavan ja riehuvan yläruumis paljaana pöydässä istuville kahdelle miehelle. Paikalle tullessani tummaihoisen miehen uhoaminen ja mekastaminen jatkui edelleen hänen huutaessaan kovaäänisesti englannin kielellä tappelevansa vaikka minunkin tai paikalle tulleen Securitaksen vartijan tai jopa poliisin kanssa. Mies kertoi ennenkin tapelleensa poliisin kanssa. Mies mekasti selostaen välillä englanniksi ja välillä suomeksi pöydässä istuneesta miehestä, Seppo Lehdosta ja että Lehto terrorisoi häntä. Mies esitteli kiihtyneessä tilassa salkustaan joitain häntä ja Lehtoa koskevia papereita.

Vaadin miestä rauhoittumaan ja pukemaan päällensä. Selitin hänelle, että olemme ravintolassa.
Sainkin vartijan kanssa miehen pukemaan päällensä ja poistumaan ravintolasta.
Pöydässä istunut Seppo Lehto istui koko ajan rauhallisesti sanomatta mitään.

Kuulin tummaihoisen miehen sanovan / huutavan Seppo Lehdolle "I will kill you!". Lisäksi hän huusi englannin kielellä jotain, jonka ymmärsin siten, että hän on valmis tappelemaan Lehdon kanssa kuolemaan asti".

13) Tervo Marko Securitaksen vartija esitutkinta 22.8.05: Kuulustelukertomus: "Toimin vartijana Securitas Oy:llä. Sain tapahtumapäivänä puhelimitse hälytyksen ravintola Korvatillikkaan, jonne juoksi tapahtumapaikan läheisyydestä.

Paikalla ravintolassa havaitsin tummaihoisen miehen olevan ylävartalo paljaana ja huutavan ja mesoavan englannin kielellä kovaan ääneen.

Ulkomaalainen mies selitti jotain suomalaisen miehen häneen kohdistuneesta kiusaamisesta. Sanomisillaan ulkomaalainen mies uhkasi käydä ravintolassa olleen suomalaisen miehen kimppuun. Tarkkaa sanamuotoa, mitä ulkomaalainen käytti, en muista, mutta viesti tuli mielestäni kuitenkin selväksi. En muista uhkasiko ulkomaalainen suomalaista miestä suoranaisesti tappamisella. Mies puhui niin kiihtyneesti ja paljon, etten kaikkea hänen sanomistaan huomioinut.

Ulkomaalainen mies vaikutti kovin tuohtuneelta ja oli kyllä menossa suomalaisen miehen kimppuun, mutta saimme ravintolan henkilökuntaan kuuluvan miehen kanssa pidettyä hänet erossa suomalaisesta miehestä seisomalla ulkomaalaisen miehen edessä. Edessä seisominen riitti, eikä häntä enempää tarvinnut sen enempää pidellä kiinni".
-------------

Tampereen käräjäoikeuden Sylvain Kipren vapauttava tuomio oli kerta kaikkiaan käsittämätön oikeudenloukkaus yhdenvertaisuutta ja syrjimättömyyttä koskien puolueettoman oikeuden näkökulmasta.

Onko niin että Seppo Lehdon on vuosikauden nieltävä solvauksia, loukkauksia ja tappouhkauksia, mitkä ovat jopa todistettavasti totta, samaan aikaan kun patologinen mytomaani ilman todistajia saa jatkaa perättömiä ilmiantojaan, ilman RL:n sanktioita perättömistä ilmiannoista?

Laiton uhka on ollut erittäin todellinen Seppo Lehdon henkeen ja terveyteen kohdistuen. - Todistajien lausumat ovat olleet selkeät esitutkintapöytäkirjasta alkaen, samoin Lehdon lausumat ko. yhteydessä. Nyt ilmeisesti Seppo Lehdon on päästävä vielä Turun hovioikeuden istuntoon antamaan oma henkilökohtainen lausumansa pitkään jatkuneesta Sylvain Kipren Seppo Lehto vainosta.

Tampereen käräjäoikeus loukkaa Seppo Lehdon kunniaa väittämällä tuomiolauselmassaan: "Loukkaavista sanoista tai pahoinpitelyn yrityksestä ei ole esitetty ulkopuolisten henkilöiden tekemiä havaintoja".

- Mitä ovat nuo todistajien todistamat "I kill you!" tappouhkaukset muuta kuin loukkaus henkeen ja terveyteen, sekä siinä yhteydessä myös kunniaa loukaten, kun todistettavia tappouhkauksia on perusteltu perättömillä väittämillä Seppo Lehdon sanomisista ja olemisista milloin missäkin?
Sylvain Kipren mieletön huutaminen teki monilla ko. aikaan olon tukalaksi ja ihmisiä poistui ravintolasta Kipren mylvinnän seurauksena. Todella irstasta oli Kipren tappouhkaustensa lomassa heittämät kunniaa loukkaavat ärsykkeet "I fuck your mother" useaan kertaan.

Tampereen käräjäoikeuden yhdenvertaisuutaa ja syrjimättömyyttä loukkaava tuomio vaaditaan purettavaksi kaikilta osin ja rangaistusta Sylvain Kiprelle kaikilta osin sekä ottamaan todistajien ja Seppo Lehdon lausumat tosina, sekä tarvittaessa järjestämään Turun hovioikeuden istunto asiasta Seppo Lehdon ja T.S:n lisäkuulemiseksi lisätodisteluna.
Seppo Lehto 2.1.2008 Tampereella

---------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti